TOUGH++ SERIE

Den bästa och mest högeffektiva solpanelen på marknaden

25,2% celleffektivitet

2021 Edition Flush Kabel

UV-bevis och halkskydd

5 Års Garanti

3M Montering

Shadow Optimized

SUNBEAMsystem Tough ++ 126W Flush med sin otroliga 25,2% effektivitet är helt enkelt den bästa solpanelen som finns. Sätt det i relation, det kommer ofta att producera dubbelt så mycket per område som de vanligaste solpanelerna du hittar på ett hustak.
Tough++ är den moderna marina solpanelen, den senaste och mest kraftfulla tekniken som för närvarande finns tillgänglig.

Byggd med de bästa materialen för att säkerställa att den är motståndskraftig under de mest krävande omständigheterna. 5-års garanti är helt unik när det gäller en platt och lätt solpanel.
Fäst Tough ++ med den medföljande 3M VHB eller ett flexibelt lim, antislipytan och osynliga spolningsfunktioner kommer att resultera i en sömlös integration på alla däck eller tak.

FÖRSTÅ VÅR TEKNIK

Platt Flush Kabel

Den fantastiska SUNBEAMsystem flat Flush kabeln är bara 1,4 mm tunn men har en imponerande 2 x 2,1 mm2innerkärna. Tillåter en sömlös installation av många solpaneler, utan några exponerade ledningar. Den 2021 senaste versionen av den osynliga platta kabeln har en förstärkt kabelintegration för att säkerställa ett perfekt resultat.

tough series

TOUGH YTAN

Den Tough ytan är extremt hållbar och motståndskraftig mot stark och lång UV -exponering. Den överför mer ljus än standardmaterial, vilket resulterar i högre daglig produktion. Bortom ytan är alla Tough modeller utrustade med SunpowerTM Maxeon celler med en effektivitet på 22,5% eller högre.

Kvalitet och garanti

SUNBEAMsystem kombinerar den bästa tekniken med de bästa solcellerna och specialmaterialen. För att skapa den bästa serien av solpaneler som kommer att hålla i tuffa miljöer. Som ett resultat, ett mycket attraktivt sortiment av solpaneler med en otrolig 5-års garanti.

Shadow Optimized

Shadow Optimized tekniken från SUNBEAMsystem är unik. Tack vare panelens interna uppdelning kommer den att producera mer än en panel utan densamma. Denna teknik förbättrar produktionen när den är delvis skuggad, vilket möjliggör en ännu högre daglig produktion.

TOUGH SERIE BÄST I TEST

Varför SUNBEAMsystem är unikt

SUNBEAMsystem producerar specialiserade solpanelmodeller. Med unik design och funktionalitet för användaren med höga krav. Av denna anledning är Tough Solpanels vinnare för flera tester. Är du nyfiken?

ANVÄNDARPROJEKT

MARK SLATS & KAI WIEDMER NY VÄRLDSRECORD

Mark Slats och Kai Wiedmer gav sig iväg från San Sebastián de La Gomera på Kanarieöarna den 12 december med ett tvåmansvärldsrekord i åtanke. Efter 32 dagar, 22 timmar och 13 minuter hade de anlänt till Nelson’s Dockyard i Antigua, mer än 3000 miles senare, efter att ha rodd över Atlanten. Detta är syftet med Talisker Whiskey Atlantic Challenge.

Deras båt “Maria” är utrustad med de bästa Tough ++ Solpaneler och lättaste litiumbatterier, vilket garanterar kraft under alla 5000 långa km rodd.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

TOUGH++ 126w

  • SUNPOWER CELL: 25,2%
  • FIXERING: 3M dubbelbindning ingår
  • KABEL: Flush Platt Kabel 2M lång
  • SHADOW OPTIMIZED: Ja
  • GARANTI: 5 år
  • STORLEK: 106x54cm
  • VIKT: 2,5 kg